Notícies

El juvenil A masculí del Junior FC, campió d'Espanya de Clubs d'hoquei sobre herba

01.07.2024

El juvenil A masculí del Junior FC, campió d'Espanya de Clubs d'hoquei sobre herba

JUNIOR FC

L'equip juvenil A masculí del Junior FC s'ha adjudicat el Campionat d'Espanya de Clubs d'hoquei sobre herba, aquest diumenge, 30 de juny, a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa HC, d'entre 8 equips participants. Aquest és el cinquè podi consecutiu del Junior FC en un estatal juvenil masculí, amb un balanç de 2 ors, 2 plates i un bronze.

Classificació del Junior FC en les últimes 5 temporades:

-2019: 1r.

-2020: No es juga per la Covid-19.

-2021: 2n.

-2022: 2n.

-2023: 3r.

-2024: 1r.

En la final d'aquesta Fase Final de l'estatal, que s'ha disputat del 27 al 30 de juny, els santcugatencs s'han imposat (2-5) al Club de Campo de Madrid, després de superar en les semifinals al club amfitrió, l'Atlètic Terrassa HC, per 4 gols a 2. Abans, en el grup A ja ha derrotat l'RS Tenis de Santander (1-7) i l'RC Jolaseta de Getxo (4-3).

Oriol Salvador: "Jugar millor, impossible"

L'entrenador de l'equip juvenil A masculí del Junior FC, Oriol Salvador, ha assegurat que l'actuació dels seus jugadors ha estat "millor impossible. Han assolit un nivell espectacular, amb un joc coral molt superior a la resta d'equips".

El juvenil A masculí del Junior FC tanca una temporada 2023-2024 que ha estat espectacular, on també ha estat campió de Catalunya i d'Espanya d'hoquei sala i 3r en el Campionat de Catalunya d'hoquei sobre herba.

El juvenil A femení, bronze a l'estatal

L'equip juvenil A femení del Junior FC ha finalitzat el Campionat d'Espanya de Clubs d'hoquei sobre herba, amb 8 equips, en la 3a posició, en doblegar (0-6) l'RC Jolaseta. En semifinals ha perdut en els shoot out (5-4) amb el Club Egara, després que el partit acabés amb empat a 2 gols. En el grup B ha guanyat a l'Atlètic Terrassa HC (1-0) i al València CH (5-0).

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Junior FC.