Notícies

Els equips femení i masculí del Junior FC i el Patí Hoquei Club masculí ja tenen data dels partits ajornats

18.11.2020

Els equips femení i masculí del Junior FC i el Patí Hoquei Club masculí ja tenen data dels partits ajornats

SANT CUGAT, CIUTAT

Dels 8 equips séniors que formen part de Sant Cugat Creix i que competeixen en categories estatals, n'hi ha 3 que tenen pendent de jugar algun partit ajornat. És el cas dels equips femení i masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC i del conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat.

El Junior FC femení rebrà l'RC Polo, amb 3 punts menys que les blau-i-negres

El primer que ha d'afrontar un d'aquests partits ajornats és el Junior FC femení, que el dijous 26 de novembre, a les 19 hores, rebrà l'RC Polo de Barcelona, en partit corresponent a la 2a jornada de la Lliga Iberdrola. Un cop ja s'han disputat les 8 primeres jornades de la màxima categoria estatal, les de Sant Cugat són 3es amb 16 punts, amb 5 punts menys que el San Pablo Valdeluz Complutense (21 punts) i amb 6 punts menys que el Club de Campo (22 punts), ambdós conjunts de Masdrid. L'RC Polo és 4t amb 13 punts, amb 3 punts menys que les blau-i-negres.

El Junior FC masculí visita l'RC Jolaseta, un rival de la part baixa de la classificació

El primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC ha de jugar el seu partit ajornat de la Divisió d'Honor A al camp de l'RC Jolaseta, 11è i penúltim amb 3 punts. Aquest partit, que s'hauria d'haver jugat en la 5a jornada del campionat, es disputarà, finalment, el divendres 27 de novembre, a les 19 hores. Els d'Uri Torras són 9ns amb 5 punts i afronten un partit clau, en un enfrontament entre dos conjunts de la part baixa de la categoria més alta de l'hoquei sobre herba estatal.

El Patí Hoquei Club masculí, que és 4t, a la pista de l'RC Jolaseta, que té 1 menys que els santcugatencs

Finalment, el Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà a la pista de l'RC Jolaseta el diumenge 20 de desembre, a les 13 hores, en partit ajornat corresponent a la jornada 3 de l'OK lliga Plata Nord. Els vermell-i-negres són 4ts en la competició amb 7 punts, 1 menys que l'adversari, que és 7è.

 

TEXT: Àlex López Puig

FOTO: Xavi Sedó