Notícies

Els equips infantil masculí i femení d'hoquei sobre herba del Junior FC, bronze en el Campionat d'Espanya que s'ha jugat al Junior FC

09.03.2023

Els equips infantil masculí i femení d'hoquei sobre herba del Junior FC, bronze en el Campionat d'Espanya que s'ha jugat al Junior FC

JUNIOR FC

Els equips infantil masculí i femení d'hoquei sobre herba del Junior FC s'han penjat la medalla de bronze en la Fase Final del Campionat d'Espanya de Clubs, que del 2 al 5 de març s'ha disputat al Junior FC.

El conjunt infantil masculí, que entrenen Àlex Ferro i Lucas Abad, ha finalitzat 2n en el grup B, amb els mateixos punts -7- que l'Atlètic Terrassa HC. En la primera fase ha superat el Sanse Complutense de Madrid (4-0) i el CD Giner de los Ríos de València (4-8), i ha empatat a 2 gols amb l'Atlètic Terrassa HC. En les semifinals ha perdut (4-2) amb el Club Egara i en el partit pel 3r i 4t lloc ha superat (1-5) a l'RC Polo de Barcelona.

També cal destacar que el porter del Junior FC, Víctor Salvans, ha estat escollit millor porter del campionat.

La classificació final de l'estatal ha estat la següent: Club Egara, Atlètic Terrassa HC, Junior FC, RC Polo, Sanse Complutense, RS Tenis, RC Jolaseta i CD Giner de los Ríos.

 

 

L'equip infantil femení també ha estat 3r

L'equip infantil femení també ha finalitzat en la 3a posició. En el partit pel 3r i 4t lloc final, ha derrotat (1-0) el Club Egara. En semifinals, però, el conjunt que entrenen Maria Gestí i Pol Ribó ha perdut (3-1) contra l'RC Jolaseta. Amb anterioritat, en la primera fase (grup B) han finalitzat 2es amb 6 punts, amb 1 punt menys que el Club Egara, 1r. Han guanyat al Club de Campo de Madrid (2-3) i al CH Madrid Las Rozas (4-2), mentre que han perdut amb el Club Egara (2-0).

La classificació final de l'estatal ha estat la següent: RC Jolaseta, Atlètic Terrassa HC, Junior FC, Club Egara, Hocquet, Club de Campo, CH Madrid Las Rozas i CH Xaloc.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Junior FC.