Notícies

Els equips masculí i femení d'hoquei sobre herba del Junior FC afronten, al Junior FC, el Campionat d'Espanya

01.03.2023

Els equips masculí i femení d'hoquei sobre herba del Junior FC afronten, al Junior FC, el Campionat d'Espanya

JUNIOR FC

Els equips masculí i femení d'hoquei sobre herba del Junior FC afronten, del 2 al 5 de març, al Junior FC, la Fase final del Campionat d'Espanya. El conjunt masculí, que entrenen Àlex Ferro i Lucas Abad, han estat enquadrats en el grup B i en la primera fase s'enfrontaran al Sanse Complutense de Madrid (el dijous, 2 de març, a les 15 hores), al CD Giner de los Ríos de València (el divendres, 3 de març, a les 10.40 hores), i a l'Atlètic Terrassa HC (el divendres, 3 de març, a les 17.20 hores).

Àlex Ferro: "L'equip arriba molt preparat al campionat, i amb ganes de fer-ho bé"

Àlex Ferro, entrenador de l'equip masculí del Junior FC, ha explicat que "tenim moltes ganes de jugar l'estatal i, a més, ho fem a casa. L'equip arriba molt preparat al campionat, i amb ganes de fer-ho bé".

El conjunt femení, que entrenen Maria Gestí i Pol Ribó, competiran en el grup B i en la primera fase jugaran contra el Club de Campo de Madrid (el dijous, 2 de març, a les 18.20 hores), el CH Madrid Las Rozas (el divendres, 3 de març, a les 12.20 hores), i el Club Egara (el divendres, 3 de març, a les 20.40 hores). En la temporada 2021-2022 van ser 3es en aquest estatal.

Maria Gestí: "L'objectiu és passar-ho bé i, si es pot, guanyar. Juguem a casa i tenim equip i possibilitats per ser campiones"

Per a Maria Gestí, "el nivell de l'Atlètic, l'Egara i el nostre és molt semblant. No tinc referències de la resta d'equips, però si s'han classificat per la Fase Final serà per alguna cosa. L'objectiu és passar-ho bé i, si es pot, guanyar. Juguem a casa i tenim equip i possibilitats per ser campiones".

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Jordi Gestí (portada).