Notícies

Emotiu i sentit comiat del sènior absolut de rítmica en el Festival d'Estiu del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

03.07.2023

Emotiu i sentit comiat del sènior absolut de rítmica en el Festival d'Estiu del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA I ESTÉTICA SANT CUGAT

Amb una actuació brillant, carregada d'emoció i sentiments, el sènior absolut de gimnàstica rítmica del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha decidit posar punt final a la seva excel·lent carrera esportiva. Ho ha fet aquest diumenge, 18 de juny, al Pavelló 3, en el Festival d'Estiu de l'entitat, en un últim exercici difícil d'oblidar. A més, en uns minuts màgics, tothom ha pogut escoltar un àudio molt emotiu que l'entrenadora d'aquest conjunt, Esther Escolar, ha adreçat a les seves gimnastes. El club, representat per la presidenta Mónica Viñals, la vicepresidenta Noemí Lupon i Esther Escolar, han lliurat un obsequi a les gimnastes, emocionades pel reconeixement.

Aquest equip sènior absolut ha estat integrat per Daniela Garçon, Gemma Olivier, Laura Aguilar, Paula Loscos i Alicja Szczypinska, formades al club i molt estimades, i que, en l'actualitat, algunes són entrenadores del CGRE Sant Cugat. Cal destacar que el sènior absolut ha arribat a competir en la màxima categoria estatal, la 1a Divisió Iberdola, reservada per a les millors.

540 gimnastes i prop d'un miler de persones de públic

El tradicional Festival d'Estiu del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha comptat amb un total de 540 gimnastes que han ofert 60 actuacions de conjunts en 3 torns diferents, davant de prop d'un miler de persones.

Josep Maria Vallès ens ha visitat en el seu segon acte oficial com alcalde de Sant Cugat

El nou alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès (Junts per Sant Cugat), acompanyat de la regidora Núria Fernández, ha pogut comprovar i gaudir de la bona salut del club. Vallès, que ha ofert un discurs als assistents, ho ha fet en el seu segon acte oficial des que el dissabte 17 de juny ha estat nomenat alcalde de la ciutat.

També han assistit al Festival d'Estiu Alfredo Bergua i Estrella Salanova, regidors del Partit Popular a l'Ajuntament de Sant Cugat, i Miquel Martínez, president de l'associació de clubs SantCugatCreix, de la que en forma part el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Com sempre, en l'exhibició hi han participat totes les gimnastes del club: l'escola base, les àrees de competició escolar Nivells A, B i C i federada de gimnàstica rítmica i el grup d'adults, i els 3 equips de gimnàstica estètica de grup.

També hi han pres part gimnastes de les escoles L'Olivera, La Mirada i Pureza de María, de Sant Cugat; La Vall de Bellaterra; Maristes i Ribas de Rubí, i Jesuïtes Sant Gervasi i Gravi, de Barcelona, centres que el club ofereix els seus serveis en gimnàstica rítmica.

En el tercer i últim torn, l'exgimnasta internacional i exgimnasta del club, Natalia Garcia, ha ofert una exhibició.

Un any més, el club ha aprofitat el Festival d'Estiu per retre un homenatge a les gimnastes i entrenadores que el curs vinent no seguiran a l'entitat.

També hi ha hagut diferents exhibicions d'exgimnastes, tant de gimnàstica rítmica com d'estètica de grup, en un moment que sempre és molt especial i es viu amb molta intensitat i emoció.

Les responsables del Festival d'Estiu d'enguany han estat Núria Salas i Mireia Colet. Núria Salas ha explicat que "l'objectiu principal d'aquest festival és ensenyar a totes les famílies tot el que han après les gimnastes durant el curs, que coneguin totes les disciplines que ofereix l'entitat, i que les nenes s'ho passin molt bé. El balanç del festival és molt positiu: tot ha anat molt bé i les famílies han marxat molt contentes".

Salas ha destacat que "en l'àmbit de competició, ha estat una temporada genial. Estem molt contentes. Hem tingut molts grups que han pujat de nivell i han aconseguit molts bons resultats".

Mireia Colet ha assenyalat que "ens preocupem molt perquè les gimnastes evolucionin, i les famílies ho veuen. El club cada vegada té més nivell, amb millors resultats. Les temporades cada vegada són millors, els balls més elaborats i les coreografies més originals i artístiques".

El club també ha volgut fer un reconeixement molt especial a tots els pares i mares voluntaris del club i als patrocinadors.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.