Notícies

Ha arribat el moment!

01.02.2023

Ha arribat el moment!

ARTICLES D'OPINIÓ

Després de mesos de feina, el nostre club i a la nostra ciutat celebrarem la 48a edició de la Copa de la Reina de voleibol.

Una competició que no s'ha organitzat mai a Sant Cugat i que ens fa especial il·lusió, en un any en què també celebrem el 35è aniversari de la nostra entitat.

35 anys d'un club de base, però també amb 2 equips a les màximes categories de la competició estatal, de referència a tot l'Estat espanyol i que així ha estat reconegut en els darrers dos anys, gràcies a la gran tasca que s'ha fet entre totes en aquest gran club, liderat per les esportistes, famílies, tècnics i membres de junta al llarg de tots aquests anys.

La Copa de la Reina és un premi a l'esforç de totes. La competició concentrarà als 6 millors equips de la Lliga Iberdrola i ens farà gaudir a tots, ben segur, de partits d'un grandíssim nivell en un PAV 3 que estarà ple a vessar els tres dies de competició després que les entrades s'esgotessin en poc més d'una setmana.

Agraïments a tots els que heu fet possible la celebració d'aquesta competició a casa nostra: Ajuntament, Secretaria General de l'Esport, Diputació de Barcelona, RFEVB, FCVB, SantCugatCreix i també, sens dubte, als nostres patrocinadors habituals sense els quals res d'això seria possible: DSV, Grifols, Solideo, Geff, Sorea i UNBS.

Ens veiem ben aviat i us esperem a tots i totes per gaudir d'un grandíssim espectacle que no us podeu perdre!

Salva Vendrell, president del DSV Club Voleibol Sant Cugat.