Notícies

'Instal·lacions esportives municipals', el tercer debat temàtic del cicle de xerrades 'L'esport en primer pla' que organitza SantCugatCreix, el dijous 11 d'abril

27.03.2024

'Instal·lacions esportives municipals', el tercer debat temàtic del cicle de xerrades 'L'esport en primer pla' que organitza SantCugatCreix, el dijous 11 d'abril

DESTACATS

SantCugatCreix organitzarà el dijous 11 d'abril, a les 19.30 hores, a la Sala d'Audiovisuals del Museu de Sant Cugat, al claustre del Monestir, el tercer dels quatre debats del cicle de xerrades 'L'esport en primer pla' d'aquest curs 2023-2024. En la taula rodona 'Instal·lacions esportives municipals' es tractaran molts i diversos temes, com quin ha de ser el mapa de necessitats esportives generals i la política d'inversions a curt, mitjà i llarg termini a Sant Cugat. Aquest és un acte obert a tothom que presentarà i moderarà Àlex López Puig, cap de Comunicació de SantCugatCreix.

Com en els dos primers debats, en aquest tercer debat temàtic també ens acompanyaran 5 ponents de luxe:

-Oriol Serra, cluster manager d'INDESCAT, el clúster català de l'esport.

-Eloi Rovira, assessor de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat.

-Manel González: arquitecte i col·laborador de l'àrea de suport tècnic a la Vila Olímpica (Nova Icària) i de les instal·lacions esportives del COOB'92.

-Ezequiel García, responsable d'una entitat esportiva amb una visió de gestió d'instal·lacions esportives.

-Salva Vendrell, president del Club Voleibol Sant Cugat.

Amb la voluntat de continuar oferint i aportant coneixement a l'esport de Sant Cugat, SantCugatCreix organitza aquest curs 2023-2024 4 debats temàtics (de setembre a juny) amb l'objectiu d'aprofundir sobre temes clau en l'esport de la ciutat.

 

 

Cicle de debats:

-Dijous, 14 de setembre: 'OMET, model obsolet?'.

-Dimecres, 29 de novembre: 'Model esportiu: promoció, formació i elit'.

-Dijous, 11 d'abril: 'Instal·lacions esportives municipals'.

-Juny: 'L'esport com a sector organitzat'.

Fins al moment, SantCugatCreix ja ha organitzat, amb molt d'èxit, dues taules rodones, 'OMET, model obsolet?''Model esportiu: promoció, formació i elit'.

 

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGES: SantCugatCreix.