Notícies

Ja fa sis anys de la Primera Foto de Grup de Sant Cugat Creix

18.11.2020

Ja fa sis anys de la Primera Foto de Grup de Sant Cugat Creix

SANT CUGAT, CIUTAT

Aquest dilluns, 16 de novembre, ha fet 6 anys -16 de novembre del 2014- que l'associació esportiva Sant Cugat Creix va fer la Primera Foto de Grup Sant Cugat Creix, en una imatge històrica que va reunir jugadors/es, entrenadors/es, delegats/es i directius/es a la plaça de l'U d'Octubre de 2017, amb la presència de representants de l'Ajuntament. Quan la pandèmia de la COVID-19 ho permeti, l'entitat té previst convocar de nou a tots els representants que en formen part i, aquesta vegada, amb el Club Handbol Sant Cugat, l'últim club que s'ha integrat a l'entitat santcugatenca.

Sant Cugat Creix continua treballant per incorporar més entitats

Sant Cugat Creix va néixer el maig del 2014 a Sant Cugat i els clubs fundadors són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Club de Rugby Sant Cugat. Un any més tard, el 2015, es va incorporar el Junior FC, i el setembre del 2020 ho va fer el Club Handbol Sant Cugat. L'associació continua treballant per incorporar més entitats en aquest projecte de col·laboració.

Defensa, promoció i formació de les persones a través de l'esport

L'objectiu de Sant Cugat Creix és el de representar a tots els seus associats en la defensa, promoció i formació de les persones a través de l'esport, així com d'altres accions col·lectives d'interès, benefici social i difusió de la ciutat.

Treballant en projectes europeus

A més, Sant Cugat Creix treballa en diferents projectes europeus, com Ethics4Sports (E4S), projecte europeu per a l'estudi i monitoratge dels comportaments ètics en l'esport; LAB Sant Cugat, projecte acadèmic de recerca per a l'avaluació de comportaments E4S, i SCORES, projecte europeu per a l'estudi de les competències desenvolupades a través de l'esport per a l'ocupabilitat dels esportistes. I també amb Sant Cugat Esportiu, en comunicació.

 

TEXT: Àlex López Puig.
FOTO: Sant Cugat Creix.