Notícies

L'Ajuntament rep el primer equip femení i el segon equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC pels seus títols històrics

21.06.2023

L'Ajuntament rep el primer equip femení i el segon equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC pels seus títols històrics

JUNIOR FC

L'Ajuntament de Sant Cugat ha ofert una recepció al primer equip femení i al segon equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC per haver conquerit, per primera vegadala Lliga Iberdrola Femenina i la Divisió d'Honor B Masculina, aquest dilluns, 19 de juny, a la Sala de Plens. L'acte ha estat presidit pel nou alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès; el president del Junior FC, Marcos Hofmann; el president d'Honor, soci número 1 i expresident del Junior FC, Joan Maragall; la capitana del sènior A femení d'hoquei sobre herba del club, Carlota Petchamé, i el segon capità del sènior B masculí, Mateo Calvo.

 

Petchamé, Hofmann, Vallès, Maragall i Calvo durant la recepció a l'Ajuntament.

 

SantCugatCreix dona suport al Junior FC

Aquest reconeixement també ha comptat amb la presència, entre d'altres, de regidors d'ERC, PSC i PP de l'Ajuntament de Sant Cugat; Miquel Martínez, president de SantCugatCreix; Eva Fernández, directiva de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat; Emilio Gutiérrez, directiu del Club de Rugby Sant Cugat, i els expresidents del Junior FC, Pim Serrahima, Xavier Riba i Xavier Guix.

Vallès: "Amb la junta directiva del Junior FC hem de parlar de projectes que el Junior FC té entre mans. Són projectes de ciutat molt interessants"

L'alcalde de la ciutat, Josep Maria Vallès, que va viure en directe la final de la Lliga Iberdrola, a Terrassa, entre el Junior FC i el Club de Campo de Madrid, ha explicat que "va ser un partit molt emocionant i emotiu, amb una victòria ben merescuda. Veu jugar molt bé! Ara, cap a Europa!". Vallès, que ha felicitat els dos equips pels seus èxits esportius, ha assegurat en els parlaments que "els triomfs del Junior FC són els triomfs de Sant Cugat. Darrere d'aquestes victòries hi ha molta feina i moltes hores d'entrenament, partits i patiment". Finalment, també ha destacat que, amb la junta directiva del Junior FC, "hem de parlar de projectes que el Junior FC té entre mans. Són projectes de ciutat molt interessants".

 

El sènior B femení del Junior FC ha guanyat, per primera vegada, la Lliga Iberdrola.

 

Marcos Hofmann: "Som un club de Sant Cugat, som el Junior de Sant Cugat. Més del 85% dels nostres socis i sòcies són santcugatencs"

Marcos Hofmann, president del Junior FC, ha donat les "gràcies per convidar-nos a la casa dels santcugatencs i poder oferir aquests dos títols a la ciutat. Som un club de Sant Cugat, som el Junior de Sant Cugat i passegem el nom de la ciutat per allà on anem i amb el títol de la Lliga Iberdrola tornarem a Europa a passejar el nom de Sant Cugat. Més del 85% dels nostres socis i sòcies són santcugatencs. Ja fa més anys que som a Sant Cugat dels que vam ser a Barcelona, on va néixer el club".

 

En la seva segona temporada, el Junior FC ha guanyat la Divisió d'Honor B Masculina.

 

Marcos Hofmann: "I això no s'acaba aquí perquè el que hem d'intentar ara és guanyar la Lliga MGS, la màxima categoria estatal"

Hofmann ha detallat el projecte que en el seu dia van idear del segon equip masculí. "Quan vam entrar a la junta amb el Jordi Muñoz, que és el cap de la secció d'hoquei sobre herba del Junior FC, amb el talent que teníem a casa i amb el que creiem que havia de ser la secció d'un club com el Junior FC, vam crear un projecte i l'hem aconseguit materialitzar. Volíem ascendir a la Divisió d'Honor B Masculina i ho vam assolir. La temporada passada, la 2021-2022, la primera en la categoria, vam acabar 9 ns de 12 equips, i aquest curs hem guanyat la lliga de manera folgada. I, això, és allò que com a directiu o com a líder d'una organització t'agrada molt que la visió que tens la poses en marxa i es compleix. Segurament, s'ha complert massa ràpid de què ens pensàvem, però estem molt contents. Enhorabona, nois! I això no s'acaba aquí perquè el que hem d'intentar ara és guanyar la Lliga MGS, la màxima categoria estatal".

Marcos Hofmann: "Aquest ha estat el primer títol de la Lliga Iberdrola femenina, però serà el primer de molts"

Respecte al títol que ha aconseguit el primer equip femení en la Lliga Iberdrola, Hofmann ha assegurat que "aquest ha estat el primer, però serà el primer de molts".

 

Jugadores, jugadors, cos tècnic i directius del Junior FC, i autoritats, al balcó de l'Ajuntament.

 

Carlota Petchamé: "Esperem continuar donant alegries com el títol de lliga. I gràcies a Sant Cugat per seguir creient en el nostre esport"

Carlota Petchamé, capitana del sènior A femení d'hoquei sobre herba del Junior FC, ha detallat que "estem molt orgulloses, sabem tot el treball que hem fet per arribar on estem, hem lluitat moltes finals i avui és el dia que podem dir que hem fet història. Hem fet història per un club que ens ha donat suport a i per una ciutat que ha estat al nostre costat. Dono les gràcies al club per tot el que fa dia a dia per nosaltres. Esperem continuar donant alegries com el títol de lliga. I gràcies a Sant Cugat per seguir creient en el nostre esport".

Mateo Calvo: "El nostre objectiu era guanyar la Divisió d'Honor B i ara el que volem és jugar a l'equip de Divisió d'Honor A i aconseguir guanyar la lliga"

Mateo Calvo, segon capità del sènior B masculí, ha assegurat que és un plaer representar el Junior FC i Sant Cugat en tot el territori nacional. Som un equip molt jove, el més gran té 23 anys, i això demostra l'ambició que tenim. El nostre objectiu era guanyar la Divisió d'Honor B i ara el que volem és jugar a l'equip de Divisió d'Honor A i aconseguir guanyar la lliga".

 

Miquel Martínez, president de SantCugatCreix, ha estat un dels assistents a l'acte.

 

Joan Maragall: "Sempre que parlo del Junior FC m'emociono. Per a mi i per a molta gent, el Junior FC és una cosa molt, molt difícil d'explicar"

Finalment, Joan Maragall, president d'Honor, soci número 1 i expresident del Junior FC, ha afirmat que "sempre que parlo del Junior FC m'emociono. Per a mi i per a molta gent, el Junior FC és una cosa molt, molt difícil d'explicar. Se'm fa molt difícil d'explicar els sentiments que em desperta. És el que coneixem amb aquella frase tan coneguda d'Esperit Junior FC". Amb el Junior FC, Maragall va aixecar el Campionat de Catalunya de futbol. En la final va superar el FC Barcelona per 3 gols a 2, amb l'últim gol de Joan Maragall.

 

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.