Notícies

L’HANDBOL SANT CUGAT A SANTCUGATCREIX

14.07.2020

L’HANDBOL SANT CUGAT A SANTCUGATCREIX

COMUNICATS CREIX

El CLUB HANDBOL SANT CUGAT formalitzarà l'entrada a SantCugatCreix el proper 17 de juliol. L'acord ja és un fet, atès que les respectives juntes (Handbol Sant Cugat i SantCugatCreix) ja han donat el vistiplau perquè el club vermell i negre s'associï amb els altres quatre clubs santcugatencs: Club Voleibol Sant Cugat, Club Rugby Sant Cugat, Patí Hoquei Club Sant Cugat i Club Junior FC.

El CLUB HANDBOL SANT CUGAT té una important trajectòria a la nostra ciutat pel que fa la formació d’esportistes, sent una de les escoles d’handbol més nombrosa de Catalunya amb uns 300 esportistes federats i gairebé 200 dins del programa municipal d’esport escolar.
Amb un primer equip a la categoria estatal d’handbol i un projecte clar d’aposta per al creixement per a les properes temporades sense oblidar l’essència de club formatiu que el caracteritza. 

Hi ha nombrosos punts que uneixen aquests clubs de Sant Cugat, però és aquest treball amb els esportistes de la ciutat en totes les categories i el fet de voler dur el principal referent del projecte esportiu fins al nivell més alt posible, el que ha estat definitiu perquè el Club Handbol Sant Cugat, s’integri a l'associació SantCugatCreix. 

SantCugatCreix, entitat que treballa amb el foment i la transmissió de valors en l’esport amb projectes formatius com l’Ethics4Sports i SCORES, i que té l'objectiu de preservar el model esportiu que acompanya l'esportista des de la iniciació a l'esport fins al nivell més alt en la pràctica esportiva a la nostra ciutat, integrarà ara cinc clubs, amb aprop de 3.500 esportistes de Sant Cugat.

 

Donem la benvinguda a l'Handbol Sant Cugat!!!