Notícies

L'RC Polo de Barcelona s'endú el doblet al Junior FC en el Campionat de Catalunya Absolut per Equips de Primera Categoria

20.07.2022

L'RC Polo de Barcelona s'endú el doblet al Junior FC en el Campionat de Catalunya Absolut per Equips de Primera Categoria

JUNIOR FC

L'RC Polo de Barcelona, tant en categoria masculina com en la femenina, s'ha endut el Campionat de Catalunya Absolut per Equips de Primera Categoria, que del 15 al 17 de juliol s'ha disputat al Junior FC.

En la categoria masculina, l'RC Polo ha superat (3-2) en la final el Pàdel Indoor Mataró, i d'aquesta manera recupera un títol que l'any passat no van poder alçar en caure en la final davant el RCT Barcelona 1899.

També en la categoria femenina s'ha imposat l'RC Polo, que en la final ha derrotat (3-2) al RCT Barcelona 1999 i, d'aquesta manera, ha revalidat el títol sumat el 2021.

En la cerimònia d'entrega de trofeus, el president de la Federació Catalana de Pàdel, Felip Ródenas, ha lliurat una placa en agraïment a l'organització al Junior FC, que ha recollit Violeta Comet, gerent del club santcugatenc.


Felip Ródenas ha lliurat una placa d'agraïment al Junior FC, que ha recollit Violeta Comet. FOTO: FCP

En la jornada de diumenge, amb les finals, cal destacar el nombrós públic que ha seguit en directe els partits.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Federació Catalana de Pàdel.