Notícies

L'agenda de partits de l'11 i 12 de febrer

10.02.2023

L'agenda de partits de l'11 i 12 de febrer

RESUMS ESPORTIUS

El primer equip masculí del Junior FC lluita aquest cap de setmana de l'11 i 12 de febrer per aconseguir una fita històrica: guanyar, per primera vegada en els 106 anys d'història del club, el Campionat d'Espanya de 1a Divisió Masculina i, així, aconseguir, també per primer cop, el bitllet per jugar el Campionat d'Europa de Clubs 2024.

En les semifinals del Campionat d'Espanya, el Junior FC s'enfrontarà al Club de Campo de Madrid, el dissabte 11 de febrer, a les 19.30 hores, i l'altra semifinal la jugaran el FC Barcelona i el Sanse Complutense, també dissabte, però a les 18 hores. El Club de Campo arriba en aquesta Final 4 de la Primera Divisió Masculina com a subcampió de la Semifinal 1, que va guanyar el Sanse Complutense, mentre que el Junior FC va ser el millor dels 8 conjunts de la Semifinal 2.

La Fase Final del 69è Campionat d'Espanya de 1a Divisió Masculina d'hoquei sala es juga a Ourense (Galícia).

 

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, antepenúltim, visita el líder en solitari, el FC Barcelona, amb 16 victòries i 1 empat

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, 12è i antepenúltim amb 11 punts en la Parlem OK Lliga, visita la pista del líder, el FC Barcelona, que és líder en solitari amb 49 punts, 7 punts més que el segon classificat, el Deportivo Lideo. Els de Joan Carles Vadillo, que ocupen la primera plaça de play-out, han perdut els últims 5 partits de lliga, mentre que els blaugranes compten amb un balanç en la competició de 16 victòries i 1 empat.

 

2 equips de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Sant Cugat, en la 1a fase de la Copa d'Espanya, classificatòria per a la 1a fase de la Copa del Món

Amb la il·lusió d'encarar una nova temporada esportiva, la secció de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat afronta la primera competició del curs 2023. És la primera fase de la Copa d'Espanya, que se celebrarà a Barbastre (província d'Osca), i que és classificatòria -en categoria sènior- per a la primera fase de la Copa del Món, a Sofia (Bulgària), el 31 de març i 1 i 2 d'abril. La Copa d'Espanya l'organitza l'Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup (AEGEG). L'entitat hi participarà amb 2 equips: 1 sènior -el que l'any passat era júnior- i 1 dels 2 equips infantils 12-14 anys.

 

DIMECRES 8:

-HOQUEI SOBRE PATINS FEMENÍ: OK Lliga Iberdrola. Cerdanyola CH 3 - Solideo PHC Sant Cugat 4.

 

DISSABTE 11:

-HOQUEI SOBRE HERBA MASCULÍ: Semifinals Supercopa Munich: RC Polo-Junior FC. A les instal·lacions del Club Egara, a les 11 hores.

-HOQUEI SOBRE HERBA FEMENÍ: Semifinals Supercopa Munich: Junior FC-Club Egara. A les instal·lacions del Club Egara, a les 13.15 hores.

-VOLEIBOL FEMENÍ: Superlliga 2 Femenina (grup B): DSV CV Sant Cugat B (3r, amb 27 punts)-JS Hotels Cide (5è, amb 24 punts). 16 hores.

-FUTBOL MASCULÍ: 2a Catalana (subgrup 4): Atlètic Junior FC (6è, amb 22 punts)-Joanenc FC (2n, amb 35 punts). 18.30 hores.

-FUTBOL MASCULÍ: 3a Catalana (grup 6): UE Castellbisbal (17è i penúltim, amb 16 punts)-Junior FC (4t, amb 35 punts). 19 hores.

-VOLEIBOL FEMENÍ: Lliga Iberdrola: DSV CV Sant Cugat (6è, amb 26 punts)-Heidelberg Wolkswagen (11è i penúltim, amb 8 punts). 19.15 hores.

-HANDBOL MASCULÍ: Primera Divisió Estatal (grup D): CH Sant Cugat (2n, amb 27 punts i 1 partit menys)-CH La Salle Montcada (6è, amb 25 punts). 19.15 hores.

-HOQUEI SOBRE HERBA MASCULÍ: Semifinal del Campionat d'Espanya de 1ª Divisió Masculina d'hoquei sala: Junior FC-Club de Campo. 19.30 hores.

-HOQUEI SOBRE PATINS FEMENÍ: OK Lliga Iberdrola. Solideo PHC Sant Cugat (10è, amb 18 punts)-CH Mataró (7è, amb 20 punts). 20.30 hores.

-HANDBOL FEMENÍ: Primera Catalana (grup B): CH Sant Cugat (3r, amb 20 punts)-CH Igualada (4t, amb 16 punts). 21 hores.

 

DIUMENGE 12:

-RUGBI MASCULÍ: Divisió d'Honor B (Grup Elit): Getxo RT (8è i penúltim, amb 0 punts)-CR Sant Cugat (9è i últim, amb 0 punts). 12 hores.

-HOQUEI SOBRE PATINS MASCULÍ: Parlem OK Lliga. FC Barcelona (1r, amb 49 punts)-Solideo PHC Sant Cugat (12è i antepenúltim, amb 11 punts). 19.30 hores.

 

ALTRES:

-RUGBI FEMENÍ: Lliga Iberdrola: CR Sant Cugat. No hi ha jornada de lliga.

-HOQUEI SOBRE HERBA FEMENÍ: Lliga Iberdrola: Junior FC. No hi ha jornada de lliga.

-HOQUEI SOBRE HERBA MASCULÍ: Lliga MGS Seguros: Junior FC. No hi ha jornada de lliga.

-HOQUEI SOBRE HERBA MASCULÍ: Divisió d'Honor B. Junior FC. No hi ha jornada de lliga.

-HOQUEI SOBRE HERBA FEMENÍ: Divisió d'Honor B. Junior FC. No hi ha jornada de lliga.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Junior FC.