Notícies

L'assemblea extraordinària de SantCugatCreix mostra el bon estat de salut de l'associació

19.10.2023

L'assemblea extraordinària de SantCugatCreix mostra el bon estat de salut de l'associació

DESTACATS

Aquest dimarts, 17 d'octubre, a la nit, a el Sant Cugat Hotel, s'ha celebrat una assemblea extraordinària de l'associació de clubs SantCugatCreix, amb la participació dels 6 clubs que l'integren.

En marxa les proves pilot dels programes europeus SportBoard i Sonar Injuries

Miquel Martínez, president de SantCugatCreix, ha detallat la situació actual dels programes europeus SportBoard, que coordina, i Sonar Injuries. Ha valorat la molta feina interna que s'ha fet en l'últim any i ha destacat l'inici de les proves pilot d'ambdós projectes, i també la posada en marxa de l'App que inclou els dos programes europeus. També s'han marcat els diferents passos per assolir els objectius que requereixen els projectes. Pròximament, cada club crearà un equip de famílies, delegats i entrenadors per rebre la informació dels dos projectes.

Marta Cerdà substitueix Marcos Hofmann

Durant la sessió de treball, s'ha aprovat que Marcos Hofmann, a petició d'ell mateix, deixi de representar el Junior FC a SantCugatCreix, tasca que desenvoluparà la nova presidenta Marta Cerdà, a qui l'associació li ha donat la benvinguda. Hofmann ha pres aquesta decisió després de ser nomenat nou president de la Federació Europea de Hockey (EHF).

 

D'esquerre a dreta: Salarich, Pelayo, Cerdà, Hofmann, Vendrell, Martínez, López-Arenas, Vinyals, González i Cortés.

 

Reunions de treball amb Junts, ERC, PSC i PP

SantCugatCreix també ha valorat positivament les diferents entrevistes que ha fet en les últimes setmanes amb l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, i la regidora d'Esports, Núria Escamilla, així com les diferents reunions que s'han mantingut amb els partits polítics ERC, PSC i PP.

La UESC i la Penya Blaugrana Sant Cugat s'interessen per l'SportBoard i el Sonar Injuries

Després que la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) i la Penya Blaugrana Sant Cugat s'hagin interessat per conèixer de primera ma els projectes europeus SportBoard i Sonar Injuries, SantCugatCreix oferirà a aquestes entitats que es formin en aquests projectes.

L'associació vol mantenir i actualitzar les seves línies de treball

SantCugatCreix ha aprovat mantenir la seva vocació de sumar coneixement a l'esport, des de diferents iniciatives que s'estan treballant.

Els debats 'L'Esport en Primer Pla', un èxit

Els clubs també s'han felicitat per la iniciativa de SantCugatCreix en l'organització dels debats 'L'Esport en Primer Pla'.

Finalment, després de Setmana Santa, SantCugatCreix organitzarà un acte per celebrar el 10è aniversari del seu naixement.

La sessió de treball ha comptat amb la presència de Miquel Martínez, president de SantCugatCreix; Salva Vendrell, president del Club Voleibol Sant Cugat; Miguel Pelayo, president del Club de Rugby Sant Cugat; Marta Cerdà i Marcos Hofmann, presidenta i expresident del Junior FC; Julià López-Arenas, president del Club Handbol Sant Cugat, i Mónica Vinyals, presidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. També hi han pres part Albert Salarich, Manel González i Xavier Cortés, membres de l'àrea de Coneixement de SantCugatCreix, i Àlex López Puig, cap de Comunicació de l'associació de clubs.

 

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.