Notícies

L'equip cadet B de futbol del Junior FC guanya la lliga i puja a Primera Divisió

27.04.2023

L'equip cadet B de futbol del Junior FC guanya la lliga i puja a Primera Divisió

JUNIOR FC

L'equip cadet B de la secció de futbol del Junior FC ha assolit l'ascens a la Primera Divisió. Quan falten 2 jornades perquè acabi la lliga en el grup 50 de la Segona Divisió, els santcugatencs s'han assegurat, matemàticament, el títol de lliga i l'ascens. Ho han aconseguit aquest diumenge, 23 d'abril, al camp del 4t classificat, l'Escola de Futbol Bonaire, a Terrassa, amb una victòria (0-2).

 

El cadet B ha celebrat al Junior FC el títol de lliga i l'ascens a Primera Divisió.

 

Cap derrota en 24 jornades de lliga

Després de 24 jornades de lliga, el Junior FC B ha sumat 64 punts, amb un balanç en la competició de 20 victòries i 4 empats, sense conèixer la derrota, per davant de l'Athletic Matadeperenc (55 punts) i el Sant Cugat FC D.

Diego López: "Ha estat una temporada molt bona i positiva"

Diego López, entrenador del cadet B del Junior FC, ha assenyalat que "ha estat una temporada molt bona i positiva, amb el 80% de jugadors de primer any. Veníem de perdre la categoria de Preferent en infantil i tots els jugadors es van voler quedar. Aquest és l'esperit Junior FC"

A més, amb 137 gols a favor és el màxim realitzador d'un campionat amb 14 equips, i amb 15 gols el contra, el menys golejat.

Amb l'objectiu de finalitzar el curs 2022-2023 invictes, els blau-i-negre reben aquest diumenge, 30 d'abril, a les 12.30 hores, en la penúltima jornada de lliga, l'Escola Pia Terrassa, 9è amb 32 punts.

 

El Junior FC ha guanyat (0-2) al camp de l'EF Bonaire i s'ha assegurat el títol i l'ascens a Primera Divisió.

 

Els protagonistes

El cadet B del Junior FC ha estat integrat pels porters Arnau Janer i Oriol Agout, i els jugadors Isaac Grao, Daniel Rodríguez, Pau Benguerel, Gabriel Català, Gael Sariñena, Ferran Vilellas, Eric Requena, Xavi Soler, Víctor Dolz, Cesc Colomer, Gerard Domínguez, Unax Olabarrieta, Hugo Miranda, Eric Serrano, Marc Arévalo, Alex Ciceró i Marc Romaní. El cos tècnic està integrat per Diego López (primer entrenador), Pedro Chacon (segon entrenador), i Alberto Rodríguez (delegat).

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Junior FC.