Notícies

L'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, campió de Catalunya

26.04.2023

L'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, campió de Catalunya

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

Quan falten 3 jornades perquè finalitzi el Campionat de Catalunya de Primera Divisió Femenina, l'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha proclamat brillantment campió d'aquesta competició. Ho ha fet aquest dissabte, 22 d'abril, a la pista del CV Sant Quirze, 3r classificat, a qui ha superat per 0 sets a 3. Les santcugatenques són primeres amb un balanç d'11 victòries i sumen 33 punts, amb 11 punts més que el 2n classificat, el Premià de Dalt Maresme (22 punts).

Joshua Pérez: "En la segona fase no hem perdut cap punt i tan sols hem cedit 1 set"

Joshua Pérez, l'entrenador de l'equip juvenil A del DSV CV Sant Cugat, ha explicat que "hem fet un molt bon Campionat de Catalunya. En la segona fase -s'han jugat 11 jornades- no hem perdut cap punt i tan sols hem cedit 1 set. A més, tan sols hem pogut disposar una jornada, a la pista del CV Sant Quirze, de tot l'equip al complet. Amb tot, les jugadores han ofert un gran rendiment".

En la primera fase (grup A), les vermell-i-negre també van acabar líders, amb 38 punts i un balanç de 13 victòries i 1 derrota, per davant del CV Vall d'Hebron, amb 35 punts, després de 14 jornades i 8 equips participants.

 

El DSV CV Sant Cugat ha guanyat (0-3) a la pista del CV Sant Quirze.

 

Els rivals de la primera fase en el Campionat d'Espanya

El DSV CV Sant Cugat ha estat enquadrat en el grup E del Campionat d'Espanya de Clubs i en la primera fase s'enfrontarà al CV Iniesta (Castilla La Mancha), al CP Licenciados Reunidos (Extremadura) i al Korbis (Galícia). "Sobre el paper hauríem de quedar primers de grup i en vuitens de final ens hauria de tocar el Premià de Dalt Maresme o l'Arenal Emevé (Galícia), del grup D. Però ja sabem que, si volem pujar al podi, no serà un camí de roses", ha assegurat Pérez.

Cal recordar que l'equip juvenil A femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat es va adjudicar el 2 d'abril, al pavelló de Valldoreix, la Fase Classificatòria pel Campionat d'Espanya de Clubs, tot i que les vermelles-i-negres ja se l'havien assegurat amb anterioritat. Els 2 equips que acompanyaran al DSV CV Sant Cugat a l'estatal, del 10 al 14 de maig a Llanes (Astúries), són el Premià de Dalt Maresme i el Barça CVB. En aquesta Fase Classificatòria pel Campionat d'Espanya de Clubs hi van participar els 6 millors equips de la 2a fase del Campionat de Catalunya. Catalunya disposa de 3 places pel Campionat d'Espanya.

Les protagonistes

El juvenil A femení del DSV CV Sant Cugat està integrat per Laia Almansa, Valentina Navarro, Aina Mas, Jana Duran, Lana Jovancic, Valeria Busquets, Clàudia Llamas, Joana Ràfols, Martina Lago, Ivette Sánchez, Maria Brun, Zoi Mavrommatis i Chiara Gennari. L'equip tècnic està format per Joshua Pérez (1r entrenador) i Jordi Padró (2n entrenador i preparador físic).

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: DSV CV Sant Cugat.