Notícies

L'equip juvenil masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC, bronze en el Campionat d'Espanya

26.06.2023

L'equip juvenil masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC, bronze en el Campionat d'Espanya

JUNIOR FC

L'equip juvenil masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC ha finalitzat en la 3a posició en el 60è Campionat d'Espanya de Clubs, que s'ha jugat a Santander, del 22 al 25 de juny. En el partit pel 3r i 4t lloc, els de Sant Cugat han superat (4-3) l'RC Jolaseta. En semifinals, el Junior FC ha estat derrotat pel Club Egara en els shoot-out (2-3), després que el partit finalitzés amb empat a 3 gols. El campió de l'estatal ha estat l'RC Polo, que en la final ha superat el Club Egara en els shoot out (2-3), després que el xoc acabés amb un empat a 1 gol.

El balanç del Junior FC en la primera fase (grup B) ha estat d'1 victòria, contra el Club de Campo (3-1), i 2 empats, amb l'RC Jolaseta (1-1) i el CD Terrassa (3-3). Els d'Uri Salvador han finalitzat líders amb 5 punts, els mateixos que l'RC Jolaseta, 2ns.

La classificació final d'aquest el 60è Campionat d'Espanya Juvenil Masculí de Clubs d'hoquei sobre herba ha estat la següent: RC Polo, Club Egara, Junior FC, RC Jolaseta, RS Tenis, Club de Campo, CD Terrassa i CH Xaloc.

Cal destacar que aquesta temporada 2022-2023 el juvenil masculí del Junior FC també ha estat 1r en el Campionat de Catalunya d'hoquei sala i 4t en el Campionat d'Espanya d'hoquei sala, que es va jugar al Pavelló 3 de Sant Cugat.

El juvenil femení del Junior FC, 6è a l'estatal

L'equip juvenil femení del Junior FC ha finalitzat en la 6a i antepenúltima posició del Campionat d'Espanya, després de perdre el partit pel 5è i 6è lloc contra el CH Pozuelo (0-1). Els 3 primers classificats han estat l'RS Tenis, Rl'C Polo i l'Atlètic Terrassa HC.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Junior FC.