Notícies

Maria Brun i Clàudia Llamas, jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat, terceres en el Torneig WEVZA, amb la selecció estatal sub-17

03.09.2022

Maria Brun i Clàudia Llamas, jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat, terceres en el Torneig WEVZA, amb la selecció estatal sub-17

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

Les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat, Maria Brun i Clàudia Llamas, ambdues de 16 anys, han finalitzat en la tercera posició en el Torneig WEVZA, amb la selecció espanyola sub-17. El combinat estatal ha superat Portugal (3-1) i Alemanya (3-0) i ha perdut amb Bèlgica (1-3), Itàlia (2-3) i França (1-3). La classificació final d'aquesta competició internacional ha estat la següent: Bèlgica, França, Espanya, Itàlia, Alemanya i Portugal.

Maria Brun: "Tot el treball i esforç que hem fet ha donat els seus resultats"

La jugadora de Sant Cugat Maria Brun ha assenyalat que "portàvem entrenant des del 20 de juliol i, tot el treball i esforç que hem fet, ha donat els seus resultats. Un dels objectius de l'equip era fer podi i ho hem aconseguit".

El Torneig WEVZA (Western European Volleyball Zonal Association) Sub-17 es va jugar del 3 al 7 d'agost a Chiusi (Itàlia).

Maria Brun i Clàudia Llamas, al Torneig WEVZA. FOTO: Cedida

Maria Brun fa el salt a l'equip de Superlliga Iberdrola, en la seva desena temporada al club

Maria Brun i Clàudia Llamas, que ja han participat en diferents competicions internacionals de categories de base, ocupen la posició de receptores. Brun, que la temporada passada jugava a l'equip de Superlliga 2 del DSV CV Sant Cugat, ara ho farà al de Superlliga Iberdrola. Aquesta serà la seva desena temporada al club on s'ha format. Clàudia Llamas, per la seva banda, que va arribar al DSV CV Sant Cugat en el segon any d'infantil, continuarà defensant el sènior B en la Superlliga 2.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: RFEVB.