Notícies

Medalla de bronze del juvenil A femení d'hoquei sobre herba del Junior FC en la primera edició de l'EHCO Trophy Women's Champions, a Amsterdam

13.04.2023

Medalla de bronze del juvenil A femení d'hoquei sobre herba del Junior FC en la primera edició de l'EHCO Trophy Women's Champions, a Amsterdam

JUNIOR FC

L'equip juvenil A femení d'hoquei sobre herba del Junior FC ha finalitzat, amb una medalla de bronze, la primera edició de EHCO Trophy Women's Champions, que ha organitzat l'European Hockey Clubs Organization (EHCO) i que s'ha jugat a Amsterdam (Holanda) del 7 al 10 d'abril.

Contra les campiones d'Alemanya, Holanda i Bèlgica

En aquest campionat europeu hi han pres part els equips campions de les categories juvenils femenines de la temporada passada, la 2021-2022, en els països d'Alemanya, Holanda, Espanya i Bèlgica, i en els pròxims anys la seu del torneig serà rotatiu.

En aquesta categoria U-19, el Junior FC ha perdut, en la primera fase, amb el Bremer HC alemany (11-0); el Royal Orée belga (5-2) i amb l'SCHC holandés (7-1). Finalment, en el partit pel 3r i 4t lloc final, les santcugatenques s'han imposat, ara sí, al Royal Orée, per 2 gols a 3. La classificació final ha estat la següent: Bremer HC, SCHC holandès, Junior FC i Royal Orée.

Jordi Gifra: "Ha estat una experiència increïble"

Jordi Gifra, l'entrenador del Junior FC en aquest campionat, ha destacat "l'alt nivell dels equips amb els quals ens hem enfrontat. Físicament, estaven un esglaó per sobre nostre. Ha estat una experiència increïble".

 

El juvenil A, amb el trofeu de 3r classificat de la primera edició de l'EHCO Trophy Women's Champions.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Junior FC.