Notícies

Miquel Martínez, nou president de SantCugatCreix

23.02.2023

Miquel Martínez, nou president de SantCugatCreix

COMUNICATS CREIX

Miquel Martínez Borda és el nou president de SantCugatCreix, en substitució de Mauri Benito, que finalitza el seu mandat. Així s'ha acordat en l'Assemblea General Ordinària de l'associació de clubs, que s'ha desenvolupat aquest dimecres, 22 de febrer, a la nit, a el Hotel Sant Cugat.

Després d'Albert Salarich i Mauri Benito, Miquel Martínez és el tercer president de l'entitat, i ho serà els pròxims 3 anys. Martínez va ser un dels fundadors de SantCugatCreix, entitat que va néixer el 2014 i que l'any vinent celebrarà el seu desè aniversari. El nou mandatari forma part de l'àrea de coneixement de l'associació, i entre els anys 2007 i 2015 va ser president del Club Voleibol Sant Cugat.

En l'assemblea també s'ha aprovat la nova junta directiva, integrada per Miquel Martínez, president; Marcos Hofmann, vicepresident 1r; Mónica Viñals, vicepresidenta 2a; María Manén, tresorera, i Miguel Pelayo, secretari. Els 6 clubs de l'associació també són vocals.

Miquel Martínez ha valorat "molt positivament que el projecte SantCugatCreix continuï consolidant-se en el temps amb el suport dels clubs. Ahir, en l'assemblea, va ser una prova: vam redefinir els objectius de SantCugatCreix dels pròxims anys. Estic molt satisfet de la col·laboració de les entitats". També ha assegurat que "en els pròxims anys espero poder continuar desenvolupant el coneixement a través de l'esport per poder oferir-ho als nostres clubs i a l'esport de Sant Cugat".

Manel González, Xavi Cortés i María Manén s'incorporen a l'àrea de coneixement

L'associació també ha aprovat la incorporació a l'àrea de coneixement de l'associació de Manel González, Xavi Cortés i María Manén, de la que Miquel Martínez i Albert Salarich ja en formen part. Amb aquesta mesura, l'entitat vol potenciar les línies generals que es vol marcar SantCugatCreix en els pròxims anys. "Es tracta de noves incorporacions molt potents del que segur que desenvoluparem temes molt interessants en els pròxims anys", ha afirmat. SantCugatCreix continuarà apostant per la recerca de nous programes europeus, a partir del 2025.

 

Presidents i representants de SantCugatCreix en l'assemblea general ordinària.

 

Els clubs donen el vistiplau per formar part de les entitats europes EPSI i European Multisport Club Association

En l'assemblea també s'ha aprovat que SantCugatCreix sol·liciti l'entrada a les entitats europes EPSI i European Multisport Club Association, amb l'objectiu de continuar creixent.

En l'àrea econòmica, també s'ha aprovat el tancament de l'exercici 2022 i el pressupost dels anys 2023 i 2024, tenint en compte que els programes europeus Sportboard i Sonar Injuries són projectes de 30 mesos de durada i que finalitzaran al llarg del 2024.

Els 6 clubs que integren l'associació són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat, el Junior FC, el Club Handbol Sant Cugat i el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: SantCugatCreix.