Notícies

SantCugatCreix impulsa l'únic debat electoral en matèria d'esports, el 8 de maig

24.04.2023

SantCugatCreix impulsa l'únic debat electoral en matèria d'esports, el 8 de maig

SANT CUGAT, CIUTAT

SantCugatCreix organitzarà el dilluns 8 de maig, a les 20 hores, a El Sant Cugat Hotel, l'únic debat electoral en l'àmbit esportiu santcugatenc. Estan convidats els partits polítics que presenten candidatura en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. L'acte serà presentat i moderat pel cap de Comunicació de SantCugatCreix, Àlex López Puig, amb una duració estimada d'una hora i mitja.

La idea és reunir el màxim d'agents esportius de Sant Cugat, com la Coordinadora d'Entitats Esportives, la Coordinadora d'AFES, Paidos, Teampartners, clubs i entitats vinculades a l'esport en el debat temàtic 'L'esport en primer pla'.

Conèixer el programa esportiu de les formacions polítiques

L'objectiu no és altra que els partits polítics puguin exposar el seu programa en matèria esportiva i comparar les diferents visions i programes de cada partit centrant-se en l'esport i l'activitat física de la nostra ciutat. I, també, lògicament, que el sector esportiu rebi de primera mà les diferents visions dels programes electorals en matèria d'esports i activitat física per als pròxims 4 anys.

Què t'agradaria preguntar als partits polítics?

A través d'un formulari que ja s'ha enviat als clubs i entitats, aquells que ho desitgin podran proposar preguntes del seu interès per fer arribar als partits durant el debat. Posteriorment, el moderador de l'acte escollirà les més significatives, amb la voluntat d'abastar el màxim espectre de temàtiques de l'esport de la nostra ciutat.

Cal inscriure-s'hi

Els clubs, les organitzacions i les persones que vulguin assistir a l'acte s'han d'inscriure. També s'ha convidat als mitjans de comunicació de la ciutat.

Estructura de la sessió

El moderador formularà 4 o 5 preguntes, les mateixes a cada partit. Es donarà el mateix temps a tots per respondre. El temps de resposta en cada una de les rondes s'obtindrà a repartir el temps total disponible de la sessió entre el nombre de partits participants. Les respostes hauran de ser ràpides i concretes. Al final de l'acte, cada partit que ho sol·liciti tindrà 1 minut de rèplica.

 

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGE: SantCugatCreix.