Notícies

Segon ascens consecutiu del sènior C del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, que puja a 1a Catalana

07.04.2023

Segon ascens consecutiu del sènior C del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, que puja a 1a Catalana

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El tercer equip masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha aconseguit el seu segon ascens consecutiu (de 3a a 1a) i ha ascendit a 1a Catalana, la segona màxima categoria de l'hoquei sobre patins català. L'ascens de 2a a 1a Catalana l'ha assolit el sènior C del Solideo PHC Sant Cugat aquest diumenge, 2 d'abril, a la pista del Capellades HC, en imposar-se per 3 gols a 6 quan falten 2 jornades perquè acabi aquesta 2a fase (grup 2) del campionat. Els vermells-i-negres són líders en solitari amb 33 punts, amb 9 punts més que el 2n, el HC Palau Plegamans (24 punts), d'un grup de 8 equips. Només puja el primer de cada grup d'aquesta 2a fase, que va començar el 17 de febrer i que acabarà el 22 d'abril després de 8 jornades.

Alex Olmo: "Hem assolit dos ascensos consecutius"

Alex Olmo, el capità del Solideo PHC Sant Cugat C, ha assenyalat que "estic molt content perquè hem assolit dos ascensos consecutius. Hem complert l'objectiu que ens havíem fixat a principis de temporada, que era pujar de categoria".

Un ascens amb dues particularitats especials

Aquest ascens ha tingut dues particularitats ben especials. Una, que l'equip ha estat integrat per 23 jugadors que també han defensat els equips júnior i Nacional Catalana. L'únic jugador fix del 2a Catalana ha estat el capità Alex Olmo. I, l'altre, que aquest conjunt l'ha anat entrenat simultàniament diferents entrenadors del club, com Óscar González, director tècnic, Jordi Masdeu, David Olmo, Enric Ribas i Borja Ferrer.

En la 1a fase de la competició (grup 2B), que es va jugar del 24 de setembre al 4 de febrer amb 14 jornades, el Solideo PHC Sant Cugat C va finalitzar 2n de 7 conjunts amb 25 punts, a 3 punts del 1r, que va ser l'HC Castellar, amb 28 punts.

Els 23 protagonistes

Els 23 jugadors que ho han fet possible han estat els porters Gerard Flores, Bernat Esteve, Nico Moliner i Max Capitan, i els jugadors Alex Olmo (capità), Marc Dalmases, Arnau Añols, Marc Just, Sergi Costa, Xavi Sastrada, Pol Masdeu, Adrià Cárceles, Alex Hurtado, Arnau Moliner, Gerard Garcés, Joan Wilke, Jofre Vila, Luca Gambí, Marc Pagès, Marc Xicola, Martí Bayés, Teo Arqués i Ferran Gimeno.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat.