Notícies

Sentits comiats i reconeixements a gimnastes i entrenadores del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat en el Festival de Nadal

25.12.2023

Sentits comiats i reconeixements a gimnastes i entrenadores del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat en el Festival de Nadal

CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA I ESTÉTICA SANT CUGAT

El Festival de Nadal 2023 del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha estat marcat pels diferents emotius i merescuts reconeixements a les gimnastes del club que han decidit posar punt final a la seva carrera esportiva. Amb aquest reconeixement públic, l'entitat els ha agraït el seu treball i compromís.

Gimnastes de gimnàstica rítmica que es retiren:

-Daniela Balaguer.
-Júlia González.
-Sara González.
-Núria Pérez.
-Martina Montefusco.
-Clara Esteller.
-Ilana Legerie.

Gimnastes de gimnàstica estètica de grup que es retiren:

-Abril Bayo.
-Dalia Gejman.
-⁠Cristina Estivill.
-Aran Flotats.
-Júlia Moyano.
-⁠Aina Masachs.

Reconeixement a exgimnastes séniors

En el 10è aniversari del club, l'entitat també ha homenatjat les exentrenadores Pilar Fernández, Sandra Molina, Anna Augé, Laia Sola, Laura Iglesias, Natalia Rovira i Tania Zimmerlein.

Comiat a Andrea Vico, després de més de 20 anys practicant i ensenyant gimnàstica a Sant Cugat

Qui també deixa el club, per qüestions professionals, és l'entrenadora i coordinadora Andrea Vico, que també ha rebut un sentit reconeixement per part de l'entitat.

Mónica Viñals: "Aquest club t'estima molt, Andrea! Sempre estaràs present entre nosaltres! Estic segur que això no és un comiat, sinó un fins aviat!"

En aquesta línia, Mónica Viñals, presidenta del club, li ha dirigit unes paraules difícils d'oblidar. Visiblement emocionada, Viñals ha assegurat que "l'Andrea, entrenadora i coordinadora del nostre club, s'acomiada de les pistes després de més de 20 anys practicant i ensenyant gimnàstica a Sant Cugat. Ha arribat el moment d'un merescut descans, d'emprendre altres camins. Va ser una nena riallera, responsable, entusiasta i amant de la gimnàstica. Una d'aquelles gimnastes que no passa desapercebuda. El seu optimisme, vitalitat, alegria i saber fer contagiava i captivava a totes les seves companyes. I va arribar el dia que va començar a ser entrenadora. Aquest va ser el seu primer pas per convertir-se en una de les millors entrenadores de la base. Després es va responsabilitzar dels equips de competició escolar i federada. I què he de dir? Ara és una de les millors entrenadores i coordinadores que té aquest club. La gimnàstica li ha aportat molt, a l'Andrea, i ella ha aportat molt al nostre club i a totes les que hem tingut la sort de conèixer-la. Aquest club t'estima molt, Andrea! Sempre estaràs present entre nosaltres! Estic segur que això no és un comiat, sinó un fins aviat!".

Ningú s'ho ha volgut perdre!

Aquest dijous, 21 de desembre, a la tarda, en un Pavelló 3 ple fins a la bandera, amb prop d'un miler d'espectadors entre els dos torns del festival, han brillat, amb llum pròpia, més de 500 gimnastes.

A banda de les 383 esportistes del club, amb la participació de totes les àrees del club (psicomotricitat, escola base, competició federada i escolar, gimnàstica estètica de grup, adults i gimnàstica inclusiva -novetat d'aquesta temporada-), també hi han pres part 8 de les diferents escoles de Sant Cugat, Bellaterra i Rubí que gestiona el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Han estat La Mirada, L'Olivera i el Col·legi Pureza de María, de Sant Cugat; el Col·legi La Vall de Bellaterra, i les escoles Ribas, Maristes, Ca n'Alzamora i Mare de Déu de Montserrat, de Rubí.

L'objectiu del tradicional Festival de Nadal, envoltat de temàtica de Nadal i coreografies nadalenques i que s'ha celebrat en 2 torns amb un total de 34 actuacions, és que les famílies puguin gaudir de les actuacions de les i els gimnastes, les i els protagonistes, de tot el treball i l'esforç que hi han posat en aquests primers quatre mesos de la temporada esportiva.

El Festival de Nadal 2023 ha comptat amb la presència de Josep Maria Vallès, alcalde de Sant Cugat, acompanyat de Ferran Felius, responsable del comissionat per a persones amb discapacitat de l'Ajuntament de Sant Cugat. També hi ha assistit Miquel Martínez, president de SantCugatCreix, associació de clubs de la ciutat de la qual el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat en forma part.

 

Mónica Viñals i Miquel Martínez durant el Festival de Nadal del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

 

En els parlaments, Josep Maria Vallès ha destacat "la capacitat de mobilització que té el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Moltes gràcies per la feina que fa el club!".

Vallès: "Si tot va com ha d'anar, abans de finals del 2024 començaran les obres del nou pavelló de gimnàstica rítmica"

Vallès ha anunciat que "els Reis Mags ja són molt a prop! El 2024 es farà la redacció definitiva i la licitació del nou pavelló de gimnàstica rítmica que es construirà a la ZEM La Guinardera i que aquesta ciutat necessita, amb dos tapissos de campionat. Si tot va com ha d'anar, abans de finals del 2024 començaran les obres".

El club, sempre al costat de la solidaritat

Un any més, el CGRE Sant Cugat també ha volgut ser solidari amb els que més ho necessiten. Gràcies a l'aportació de les gimnastes que han elaborat unes postals màgiques de Nadal, els pares del festival han col·laborat en aquesta iniciativa amb un donatiu. Els diners recaptats es lliurararan a Càritas.

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.