Notícies

Tercer títol consecutiu del DSV Club Voleibol Sant Cugat en el Campionat d'Espanya Cadet Femení

12.06.2023

Tercer títol consecutiu del DSV Club Voleibol Sant Cugat en el Campionat d'Espanya Cadet Femení

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

L'equip cadet A femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha adjudicat, per tercer any consecutiu, el Campionat d'Espanya de Clubs, sent el millor dels 32 conjunts participants (també el millor català). En la final, que s'ha jugat aquest diumenge, 11 de juny, les santcugatenques s'han imposat (2-3) al club amfitrió, el CV Hidramar Gran Canaria, en el tie-break, per 25-23, 22-25, 25-17, 17-25 i 8-15.

Han guanyat els 7 partits

Abans de jugar la final, les de Joshua Pérez han superat (3-2) el CV Elche, en semifinals. En quarts de final, han eliminat (0-3) el CP Licenciados Reunidos (Càceres), i en vuitens de final, el Club Adecor de Còrdoba (1-3). Amb anterioritat, el DSV CV Sant Cugat ha liderat el grup F després de derrotar (0-3) el Colegio San Ignacio d'Oviedo, el Club Villanovense Voleibol (Badajoz), per 0 sets a 3, i el CV Iniesta de Cuenca (0-3).

Joshua Pérez: "La fortalesa de les jugadores i el seu esperit competitiu ens han fet guanyar l'estatal"

L'entrenador del cadet A del DSV CV Sant Cugat, Joshua Pérez, ha explicat, en declaracions a SantCugatCreix, que "millor impossible. Sabíem que jugàvem bé, però també que hi havia equips amb molt de nivell. L'objectiu no era ser campiones. Destaco el treball col·lectiu i la maduresa que han demostrat les jugadores dins i fora la pista, amb una fortalesa i un esperit competitiu que ens han fet guanyar l'estatal".

Les 14 protagonistes

El DSV CV Sant Cugat ha estat integrat per 14 jugadores: Judith Subirats (capitana), Valentina Navarro, Sara Rodríguez, Eva Rodríguez, Gina Vendrell, Emma Balmón, Mar Sánchez, Carla Cano, Carla Marín, Martina Gennari, Claudia Antinori, Alessia Lago, Elisabeth Muguruza i Clara Coll. El cos tècnic està format per Joshua Pérez (1r entrenador) i Jordi Padró (2n entrenador).

El Campionat d'Espanya Cadet Femení de Clubs s'ha disputat a Las Palmas de Gran Canaria, del 7 a l'11 de juny.

També cal destacar que aquesta temporada 2022-2023, l'equip cadet A del DSV CV Sant Cugat també ha guanyat el Campionat de Catalunya.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: canariasd.es.