Notícies

Torna el Torneig Ciutat de Sant Cugat en què el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat organitza la ja 30a edició

06.09.2022

Torna el Torneig Ciutat de Sant Cugat en què el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat organitza la ja 30a edició

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat organitzarà la ja 30a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat d'hoquei sobre patins. Ho farà els caps de setmana del 10 i 11 i 17 i 18 de setembre, al Pavelló 2, amb un total de 39 partits. El 10 i 11 de setembre es jugarà en les categories aleví, infantil, juvenil, júnior, sènior femení i veterans, i el 17 i 18 de setembre en prebenjamí i benjamí i sènior masculí (PHC SantCugat-Reus Deportiu). El format de competició serà a partit únic en totes les categories.

14 clubs participants

A banda del Solideo PHC Sant Cugat, també hi participaran 13 clubs més: FC Barcelona, Reus Deportiu, CP Voltregà, Lleidanet HC Alpicat, CH Caldes, HC Palau-Solità i Plegamans, Cerdanyola CH, CP Congrés, HC Sentmenat , HC Castellar, HQ Martinenc, CH Santa Perpètua i CE Molins de Rei. Hi ha diferents entitats participants que ho faran amb més d'un equip.

El director esportiu del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, Óscar González, desitja que el torneig "sigui una festa".

Després de no celebrar-se el setembre del 2021 pel COVID-19, torna el Torneig Ciutat de Sant Cugat d'hoquei sobre patins, un dels torneigs clàssics i de referència de pretemporada a Catalunya.

Rècord d'equips al Solideo PHC Sant Cugat, amb 41

Nou màxim històric d'equips al Solideo PHC Sant Cugat -amb 55 anys d'història-, que aquesta temporada 2022-2023 en tindrà 41, 2 més que la campanya anterior.

L'entitat que presideix Raimon Casas encara no té data de la presentació dels equips.

 

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.