Notícies

Tot a punt per al 3r Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, amb 450 gimnastes de 13 clubs catalans i moltes novetats

03.05.2023

Tot a punt per al 3r Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, amb 450 gimnastes de 13 clubs catalans i moltes novetats

CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA I ESTÉTICA SANT CUGAT

El pròxim diumenge, 7 de maig, de 9.30 a 18.30 hores (en 5 torns), al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, el club organitzarà el 3r Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Hi prendran part 450 gimnastes (65 conjunts i 25 individuals) de 13 clubs catalans, que oferiran un total de 130 actuacions, en les modalitats de conjunts i individuals. El campionat comptarà amb la presència de l'exgimnasta internacional Natalia García.

Els 13 clubs participants en el 3r Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat són els següents:

-AE AsoGym
-Associació Sant Martí Esport (ASME).
-CET 10.
-Club Gimnàstic Terrassa.
-Club Muntanyenc Sant Cugat.
-Club Rítmica Cervera.
-Club Rítmica Clau de Sol.
-Club Rítmica Montjuïc.
-Club Rítmica Viladecans.
-Escola Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi.
-Escola Thau Sant Cugat.
-Escola Thau Barcelona.
-Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Les novetats

Si en les 2 primeres edicions la competició s'havia celebrat en la modalitat de conjunts, ara també s'ha convocat en individuals. També és una novetat que, a banda de la competició escolar, també s'hi competirà en federat. La competició escolar està reservada als nivells A, B i C, i en la federada, als nivells de Copa Catalana, Base i Absolut.

Cal destacar que, en el primer torn del campionat, amb diferents categories i nivells (conjunts), se celebrarà la 2a Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, classificatòria per a la Final Nacional (17 de juny, a Sabadell), que organitza la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). Els dos clubs participants són el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat.

També cal explicar que, en el quart i penúltim torn, amb diferents categories i nivells (individuals), se celebrarà la 2a Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, classificatòria per a la Final Nacional, amb diferents clubs participants.

Trofeus per a les 3 millors classificades i classificats i un obsequi per a totes i tots les/els gimnastes

Les categories del trofeu són: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Les 3 millors classificades i classificats de cada categoria i nivell rebran un trofeu i, a més, totes les/els gimnastes s'enduran un obsequi de record del campionat.

L'entrada a la competició tindrà un cost de 4 euros i inclourà un número pel sorteig de regals dels nostres patrocinadors que es farà un cop finalitzi cada bloc del campionat.

Amb el suport de 16 espònsors!

Un any més, el club compta amb 16 patrocinadors per aquest 3r Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, a qui els agraeix la seva col·laboració. Són Amoma Dessert Style, Aneto, CaixaBank, Cap a Casa, Clínica Belba, Elastic Rubí, Erai Marcs, Lola Botona, Mooi, Noe Club de Vins, Pura Barcelona, Restaurant Brevet, Sant Cugat Fruits, Sant Cugat Esports Shop, Tapigym i TT Fotos.

 

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGE: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.