Notícies

Tot a punt per al debat temàtic 'L'esport en primer pla', que organitza SantCugatCreix

05.05.2023

Tot a punt per al debat temàtic 'L'esport en primer pla', que organitza SantCugatCreix

SANT CUGAT, CIUTAT

SantCugatCreix organitza l'únic debat electoral en matèria d'esports que es farà a Sant Cugat de cara les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. La cita, el dilluns, 8 de maig, a les 20 hores, a El Sant Cugat Hotel.

En el debat temàtic 'L'esport en primer pla' hi participaran 12 partits polítics. A continuació us detallem les formacions i els seus representants que participaran en l'acte:

-Junts per Sant Cugat: Eloi Rovira (número 12 en la llista).
-ERC: Esther Madrona (número 3 en la llista).
-PSC: Antonio Gregorio (número 7 en la llista).
-Ciutadans: Aldo Ciprian (número 1 en la llista).
-CUP: Lourdes Llorente (suplent número 8 en la llista).
-PP: Alfredo Bergua (número 2 en la llista).
-En Comú Podem: Américo Ologaray (número 5 en la llista).
-PDeCAT: Joan Soler (número 2 en la llista).
-Independents: Giuseppina Cariola (número 1 en la llista).
-Convergents: Jordi Ysamat (número 2 en la llista).
-Valents: Silvia Tusell (número 1 en la llista).
-Front Nacional de Catalunya: Lluís Fernández (número 1 en la llista).

 Ja s'han inscrit representants d'una vintena de clubs esportius i entitats de la ciutat. L'acte el presentarà i moderarà el cap de Comunicació de SantCugatCreix, Àlex López Puig, amb una duració estimada d'una hora i mitja.

Conèixer el programa esportiu de les formacions polítiques

L'objectiu no és altra que els partits polítics puguin exposar el seu programa en matèria esportiva i comparar les diferents visions i programes de cada partit centrant-se en l'esport i l'activitat física de la nostra ciutat. I, també, lògicament, que el sector esportiu rebi de primera mà les diferents visions dels programes electorals en matèria d'esports i activitat física per als pròxims 4 anys.

Preguntes als partits polítics

A través d'un formulari que es va enviar als clubs i entitats, els que han volgut han proposat preguntes del seu interès per fer arribar als partits polítics durant el debat. L'organització del debat ha escollit les més significatives, amb la voluntat d'abastar el màxim espectre de temàtiques de l'esport de la nostra ciutat.

Cal inscriure-s'hi

Els clubs, les organitzacions i les persones que vulguin assistir a l'acte s'han d'inscriure. L'objectiu és reunir el màxim d'agents esportius de Sant Cugat.

L'estructura de la sessió

El moderador formularà 5 preguntes, les mateixes a cada partit. Es donarà el mateix temps a totes les formacions per respondre. Les respostes hauran de ser ràpides i concretes.

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGE: SantCugatCreix.