Notícies

CRIDEM A DONAR SUPORT A L'ESPORT DE SANT CUGAT - EFECTES COVID-19

20.03.2020

CRIDEM A DONAR SUPORT A L'ESPORT DE SANT CUGAT - EFECTES COVID-19

COMUNICATS CREIX

Despres de la reunió telemàtica de junta mantinguda ahir, amb l'assistencia dels presidents/es del Club Volei Sant Cugat, Club Rugby Sant Cugat, Patí Hoquei Sant Cugat i Club Junior FC. on van compartir la complexa situació actual.

Tots els clubs són conscients del moment que vivim i no solament participem en el confinament establert, sinó que som també conscients que hem de col·laborar activament i hem engegat iniciatives per ajudar que aquest sigui el més lleu possible per als esportistes i famílies.

Les entitats esportives donen servei a molts milers d'esportistes i famílies de la nostra ciutat, i també donen feina a personal técnic. Vivim amb molta angoixa les possibles repercussions immediates d’aquesta crisi que colpeja molts sectors, també l'esportiu, l’impacte que causarà a les famílies i la repercussió en les entitats i en els tècnics, ja que molts en depenen per subsistir, tot plegat amb el consegüent perill real de colapse de les nostres entitats i del servei que fem a la ciutat.

El nostre optimisme ens fa creure que durant el mes de maig podrem reprendre algun nivell d’activitat, tot i que no en tenim cap certesa. Volem fer entendre als socis, pares i mares dels nostres esportistes, que són els pilars dels clubs i demanar-los un esforç compartit per afrontar un escenari advers com a mínim fins el mes de maig.

Un esforç compartit requereix que totes les parts: clubs, tècnics, famílies i Administració siguem capaços d’ajustar-nos a la realitat

Estem segurs que no nomès guanyarem a aquest virus que ens colpeja sino que volem creure que en sortirem reforçats com a societat