Notícies

El Club de Rugby Sant Cugat torna a guanyar, ara a casa, i podria conquerir la Copa de la Reina de seven en la 3a i última sèrie a Eibar

12.05.2022

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

En la seva segona participació, el primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat podria adjudicar-se el cap de setmana del 21 i 22 de maig, a Eibar, la cinquena edició de la Copa de la Reina de seven (rugbi a 7), en la 3a i última sèrie d'aquest campionat estatal, en el que s'han jugat 34 partits.

El CR Sant Cugat ha tornat a superar en la final al CR Complutense Cisneros de Madrid, vigents campiones del torneig

Com ja va fer en la 1a de les 3 sèries, que es va jugar el cap de setmana del 30 d'abril i 1 de maig a A Coruña, el CR Sant Cugat, l'únic equip català que competeix en la Lliga Iberdrola, ha guanyat la 2a sèrie, derrotant en la final (19-29), també, al CR Complutense Cisneros de Madrid, vigents campiones del torneig. I ho ha fet a casa, a la ZEM La Guinardera, aquest cap de setmana del 7 i 8 de maig, sent el millor dels 12 equips participants.

Les santcugatenques van liderar el grup A amb 7 punts -els mateixos que Eibar RT i CRAT A Coruña- després de superar en aquesta primera fase, disputada dissabte, el León RC (51-0) i l'Eibar RT (22-14) i perdre amb el CRAT A Coruña (19-21).

Diumenge al matí, el conjunt que entrena Albert Casorrán Caso va tornar a vèncer l'Eibar RT (17-5), ara en els quarts de final. I en les semifinals va derrotar el CP Les Abelles (12-7).

El CR Sant Cugat, celebrant la victòria, també de la 2a sèrie de la Copa de la Reina. FOTO: À. L. P. / SantCugatCreix.

Miguel Pelayo: "Aquestes noies s'ho mereixen tot. És tan complicat arribar aquí!!"

El president del Club de Rugby Sant Cugat, Miguel Pelayo, s'ha mostrat molt content i orgullós del sénior A femení de l'entitat: "Màxima felicitat. Aquestes noies s'ho mereixen tot. És tan complicat arribar aquí! Fa dos diumenges estàvem jugant la promoció de descens i ara estem a punt de guanyar la Copa de la Reina. És increïble! Aquestes noies ens donen moltes alegries!".

Pelayo ha explicat també que "guanyar la 1a sèrie va ser una sorpresa, però ara hem tornat a guanyar i igual ara ja és menys sorpresa. Igual a la lliga el nostre joc no ha estat el real. Vam ser l'únic equip que vam guanyar els dos partits de lliga a les campiones de la lliga regular. Tenen molt de nivell. Estem molt contents i orgullosos, sobretot per l'esforç que suposa dedicar-te a això". Pelayo també ha confirmat que el CR Sant Cugat té la intenció d'organitzar aquest campionat en els pròxims anys.

Alysha Stone torna a ser escollida la millor jugadora del torneig

La jugadora del Club de Rugby Sant Cugat, Alysha Stone, va ser distingida, novament, com la millor jugadora del torneig. En aquesta ocasió, però, ha compartit la distinció amb Ingrid Algar, jugadora del CR Complutense Cisneros de Madrid.

Alysha Stone: "Ara està en les nostres mans. Volem guanyar la Copa"

Alysha Stone ha assenyalat que "el primer cap de setmana ens va agafar per sorpresa, però crec que ara hem demostrat que no era sorpresa. Ara està en les nostres mans. Volem guanyar la Copa".

Respecte al guardó compartit de millor jugadora de la 2a sèrie, Stone ha assegurat que "és un honor i sense les meves companyes no ho hagués aconseguit. També és d'elles".

Alysha Stone -en la imatge-, del CR Sant Cugat, i Ingrid Algar, millors jugadores del torneig. FOTO: À. L. P. / SantCugatCreix.

Les 13 protagonistes

Les 13 jugadores del CR Sant Cugat que han jugat aquesta 2a sèrie són: Laia Azorín, Bea González, Carla Arca, Kat Keller, Carla Rodríguez, Sara Marín, Elsa Porto, Alysha Stone, Abril Camacho, Rita Hinojosa, Raquel Garcia i Esther Moraleda.

Sense Bet Segarra, lesionada

En aquesta 2a sèrie no hi ha participat Bet Segarra, que es va lesionar en un dit de la mà esquerra en la 1a sèrie de A Coruña. Només va poder jugar el primer partit, on es va lesionar.

Aquesta és la segona participació del CR Sant Cugat en aquesta competició estatal, després de fer-ho en les 3 sèries del 2021.

La Copa de la Reina es decidirà del 21 i 22 de maig, a Eibar, en la 3a i última sèrie

La 3a i última sèrie d'aquest Gran Prix Sevens 7s V Copa de la Reina Iberdrola tindrà lloc el cap de setmana del 21 i 22 de maig, a Eibar, on es decidirà el títol d'aquesta modalitat olímpica. Tots els partits es podran seguir en directe per streaming, a través de FERUGBYTV.

Classificació final de la 2a sèrie del GPS Copa de la Reina Iberdrola 2022, disputada a Sant Cugat: