Notícies

El Club de Rugby remunta un 0-16 al Gòtics RC en 26 minuts i acaba guanyant 17-16

15.11.2020

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

Un xut a pals de Mathis Bruyere en els últims minuts de partit -en el 39 de la segona part- ha donat la victòria (17-16) al Club de Rugby Sant Cugat, davant l'acabat d'ascendir Gòtics RC, aquest dissabte, 14 de novembre, a la tarda, a la ZEM La Guinardera. Els de Dani Ripol, que en el minut 4 del segon període perdien per 0 punts a 16, han capgirat el marcador fins al 17-16 final, en un segon temps per emmarcar, on els jugadors locals hi han posat passió i cor, el mateix que hi ha posat el tècnic Dani Ripol en l'última xerrada als jugadors als vestidors.

Els primers minuts de partit s'han jugat al camp del CR Sant Cugat, que ha intentat construir jugades en atac. I quan semblava que les forces entre un equip i un altre s'igualaven, sense apropar-se a la línia d'assaig, els de Barcelona han fet el 0-3 en el minut 13, amb un xut a pals que han repetit en els minuts 29 i 34. Amb el 0 a 9 ha finalitzat un primer temps força ensopit.

Com remuntar un partit de rugbi en tan sols 26 minuts
Però en la segona part tot ha canviat. En el minut 2, un error de recepció de la pilota dels santcugatencs molt a prop de la línia d'assaig l'ha aprofitat l'adversari per fer una marca. Harrison Hancock ha rebut la pilota i, tot i l'oposició local, ha aconseguit fer un assaig en aquest minut 2. Tomás Elena ha fet un xut a pals i ha situat el marcador amb un 0 a 16. A partir de llavors, el CR Sant Cugat ha remuntat el partit en tan sols 26 minuts –del 13 al 39-, fins a situar el 17 a 16 final. El partit entre santcugatencs i barcelonins s'ha jugat a porta tancada, tot i que uns 75 aficionats d'ambdós clubs han seguit el partit des de fora la instal·lació esportiva.

Dani Ripol: "Sabem patir i això és una bona sensació"
Després del partit, l'entrenador del CR Sant Cugat, Dani Ripol ha destacat el fet que "sabem patir i això és una bona sensació. Som un equip molt jove. Ara, una altra cosa és que hàgim arribat on hem arribat als inicis de la segona part (amb un 0-16), que això és una cosa que hem de treballar".

A només 2 punts del CAU València i el XV Barbarians Calvià
Després d'aquesta victòria, el CR Sant Cugat passa de la 6a a la 3a posició, ara amb 8 punts, a només 2 punts del CAU València i el XV Barbarians Calvià. El CR Sant Cugat va superar l'RC L'Hospitalet (15-20) en el primer partit de la categoria de plata del rugbi estatal.

Primer partit a la ZEM La Guinardera
El primer equip masculí del Club de Rugby Sant Cugat ha jugat el primer partit a la ZEM La Guinardera d'aquesta temporada 2020-2021. Aquest xoc és un partit ajornat corresponent a la segona jornada de lliga del grup B de la Divisió d'Honor B, que s'hauria d'haver jugat el 31 d'octubre.
El Gòtics RC de Barcelona és 10è i antepenúltim a la classificació, amb 2 punts, després de perdre (8-13) en la primera jornada contra un també ascendit Akra Bárbara Alicante RC.

Al camp d'un acabat d'ascendir, l'Akra Bárbara Alicante RC
Ara, els de Dani Ripol es desplaçaran al camp de l'Akra Bárbara Alicante RC, que ha guanyat un partit (8-13 al Gòtics RC) i n'ha perdut un altre (7-82 amb el CAU València). Aquesta 3a jornada es disputarà el cap de setmana del 21 i 22 de novembre.

TEXT: Àlex López Puig