Notícies

El Junior FC B torna a la 3a Catalana de futbol amb una victòria (6-0) davant el CE Esparreguera i se situa sisè

24.03.2021

JUNIOR FC

Després de més de 5 mesos sense competir, el segon equip de la secció de futbol del Junior FC ha tornat en la lliga del grup 8 de 3a Catalana amb una victòria (6-0) davant el CE Esparreguera, aquest dissabte, 20 de març, a la tarda, a Sant Cugat. Després d'empatar (2-2), a casa, amb l'Incresa Atlético CF, el 3 d'octubre, i perdre (2-0) el derbi al camp del CFU Mira-sol Baco, l'11 d'octubre, en aquesta 3a jornada del campionat els blau-i-negres han aconseguit la primera victòria en la competició. Amb aquest triomf, els santcugatencs abandonen la 12a plaça de 18 equips per situar-se en la 6a posició, ara amb 4 punts.

El Junior FC B, a 5 punts de la promoció d'ascens i l'ascens directe a 2 Catalana, i a 3 punts del descens

Amb aquest triomf, el Junior FC B (4 punts) és a 5 punts de la segona posició que permet jugar la promoció d'ascens a 2 Catalana, que ara ocupa l'Olesa de Montserrat CF (9 punts), i també a 5 punts del primer lloc, que encapçala el Corbera CF (9 punts) i que dóna l'ascens a Segona Catalana. D'altra banda, els santcugatencs són a 3 punts del descens (baixen els 3 últims classificats).

El Junior FC B, millor que un CE Esparreguera que s'ha quedat amb 10 homes en el minut 28

El Junior FC B ha estat superior al CE Esparreguera, que abans de jugar-se aquest partit era 8è a la taula amb 3 punts -ara 12è-, amb una victòria (2-1) contra el Juventud 25 de Septiembre, i una derrota (1-0) al camp del CD Cervelló. Abans que en el minut 22 de la primera part Lluc Riera fes el primer gol del partit, el Junior FC havia arribat amb perill a porteria contrària en fins a 6 ocasions de gol. El CE Esparreguera, amb tan sols 3 jugadors a la banqueta, s'ha quedat amb un jugador menys sobre el terreny de joc en el minut 28 per l'expulsió d'Alejandro Nevado amb doble targeta groga, en els minuts 14 i 28, per dues dures entrades a Marc Crespo i Max Schönhöfer. Però lluny de tirar la tovallola, l'equip del Baix Llobregat ha anat a més i, tot i que no ha generat massa perill a la porteria defensada per Heitkel Pareja, sí que ha mostrat una millor actitud.

5 gols en els segons 45 minuts de partit

En la segona part haguessin pogut canviar les coses si Gerard Pérez hagués aprofitat una oportunitat d'or per empatar el partit. En el minut 2, el jugador del CE Esparreguera s'ha plantat sol davant Heitkel Pareja, que ha desviat el seu xut. El segon i el tercer gol han arribat en només 2 minuts de diferència. El primer l'ha fet Iker Jansá en el minut 13 i el segon, Martí Clarella, en el 15. I els altres tres gols del Junior FC B els han anotat Sergi Juan-Torres (26'), Jan Guix (35') i Quique Castro (40').

Francesc Puig: "Amb una lliga tan curta i després que en els dos primers partits de lliga vam empatar i perdre, no tenim marge per fallar. Havíem de guanyar tant sí com no"

L'entrenador del Junior FC B, Francesc Puig, que compleix la seva primera temporada a l'equip, ha explicat després del partit, en declaracions a SantCugatCreix, que "s'ha notat molt la inactivitat, sobretot a la primera part, i ens ha costat una mica està ben col·locats al camp. En la segona meitat, amb el segon gol, els jugadors s'han tranquil·litzat i hem mogut molt més ràpid la pilota". Puig també ha destacat la importància de sumar aquests 3 punts en joc: "Amb una lliga tan curta i després que en els dos primers partits de lliga on vam empatar i perdre, no tenim marge per fallar. Ja hem perdut 5 punts. Avui -per dissabte- havíem de guanyar tant sí com no".

Francesc Puig: "Sóc un guanyador i vull quedar el més amunt possible en la lliga. Es tracta de guanyar 3 partits seguits i intentar enganxar als conjunts que lideren el campionat"

Francesc Puig ha avançat que vol estar a la part alta de la taula. "Jo sóc un guanyador i vull quedar el més amunt possible en la lliga. Tampoc no dic que vull pujar de categoria perquè ara mateix estem més a la meitat de la taula que a dalt, però es tracta de guanyar 3 partits seguits i intentar enganxar als conjunts que lideren la lliga", ha concretat.

El tècnic de Rubí té la intenció de veure com més partits millor per poder analitzar els seus adversaris: "Ara començaré a anar a veure partits, que fins ara no es podia fer, per conèixer els rivals. Aquesta també és feina d'un entrenador".

En la 4a jornada de lliga, el Junior FC B visita la UE La Palma Cervelló, 17è i penúltim

En la 4a jornada de lliga, el Junior FC B visita el camp de la UE La Palma Cervelló, el dissabte 27 de març, a les 17 hores. L'equip del Baix Llobregat és 17è i penúltim, sense punts i 1 partit ajornat, corresponent a la 2a jornada al camp del Juventud 25 de Septiembre de Rubí. En el primer partit de lliga, la UE La Palma Cervelló va perdre (1-2) amb la UE Castellbisbal.

La lliga acabarà el cap de setmana del 26 i 27 de juny, després de 17 jornades

Després de 17 jornades de lliga, la competició finalitzarà el cap de setmana del 26 i 27 de juny, quan el Junior FC B visitarà el CD Cervelló.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.