Notícies

El Patí Hoquei Club Sant Cugat derrota (8-2) el Capellades HC i segueix guanyant tots els partits de casa

06.12.2020

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat els 4 partits que ha jugat fins ara al Pavelló 2 en l'OK Lliga Plata Nord. Aquest dissabte, 5 de desembre, a la nit, ha superat (8-2) al Capellades HC, que és 10è i antepenúltim amb 5 punts. Amb aquest triomf, els vermell-i-negres avancen una posició en la classificació i ara són 5ns amb 13 punts i 2 partits ajornats. Són a tan sols 2 punts del líder, el CP Manlleu, que també ha de jugar 2 partits ajornats.

Amb un balanç de 4 victòries, 1 empat i 1 derrota en la categoria de plata de l'hoquei sobre patins estatal, els vermell-i-negres compten amb un balanç, en les últimes 5 jornades del campionat, de 4 victòries i 1 derrota.

El primer temps finalitzat amb empat a 2 gols

No ha estat fins a la segona part del partit que el PHC Sant Cugat ha resolt l'enfrontament, aconseguint la segona victòria consecutiva en la lliga. De fet, la primera part, que ha acabat amb empat a 2 gols, ha començat amb un gol visitant, quan s'havien jugat poc menys de 3 minuts de partit. Fruit de les diverses ocasions que ha generat el conjunt santcugatenc, David Yepes ha fet l'empat en el minut 16. I en el 23, Xavi Serrallonga ha marcat el 2 a 1, malgrat que el Capellades HC ha empatat a 2 quan faltava 1 minut i 18 segons per arribar al descans.

6 gols locals en la segona meitat

En el minut 4 del segon temps, Joan Farnés ha provocat un penal, que ha fallat el capità Pau Gilabert, però que en el refús del porter visitant ha fet el 3 a 2. En el minut 10, David Yepes ha tornat a ser protagonista amb un nou gol després de robar-li la cartera al mig del camp a Joan Masoni, llançar-se a l'atac i superar el porter visitant Marc Rojas per establir el 4 a 2 en el lluminós. En el minut 13, Pau Gilabert ha fet el 5 a 2 de penal, tot i que el conjunt de Capellades ha fet sortir al segon porter Albert Povedano per intentar aturar el penal. Els altres 3 gols locals els han fet David Yepes (14'), Gerard Peris (22'), que havia entrat en el minut 18, i Pau Gilabert (23') de falta directa. En els últims 2 minuts de partit ha debutat amb el primer equip Lucas Vicen, jugador de l'equip júnior del PHC Sant Cugat.

Amb aquests 3 gols, el capità santcugatenc Pau Gilabert és, amb 12 gols, el tercer màxim golejador del campionat. El PHC Sant Cugat és, amb 33 gols a favor, l'equip que anota més gols en la competició.

Joan Carles Vadillo: "El partit ha estat molt més difícil del que diu el marcador"

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha assenyalat després del partit que "el partit ha estat molt més difícil del que diu el marcador. En la primera part, el Capellades HC ha estat molt ben col·locat a la pista i ha costat molt trobar espais perquè estaven força tancats i, a més, el porter ha estat molt encertat. Però hem anat treballant el partit i, en la segona part, l'hem pogut obrir. No ha estat gens fàcil, la veritat".

El PHC Sant Cugat rebrà el CAA Dominicos gallec, en l'antepenúltima jornada de la primera volta

En la 9a i antepenúltima jornada de la primera volta, el PHC Sant Cugat tornarà a jugar al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. Ho farà el dissabte 12 de desembre, a les 20.30 hores, davant el CAA Dominicos de A Coruña (Galícia), que és 8è amb 9 punts i un balanç en la lliga de 2 victòries, 2 empats i 3 derrotes.

Dos partits ajornats

Cal recordar que el PHC Sant Cugat té 2 partits ajornats, i tots dos fora de casa, contra l'RC Jolaseta i el CP Areces. El primer que jugarà serà amb l'RC Jolaseta (9è amb 6 punts), partit corresponent a la 3a jornada de lliga, el diumenge 20 de desembre, a les 13 hores. L'enfrontament davant el CP Areces (12è i últim, amb 2 punts), de la 7a jornada, encara no hi ha data de celebració. Fora de casa, el PHC Sant Cugat ha cedit 4 punts en 2 partits.